عرض للطباعة
طيب لو مفيش لبن المراعي هو انتي وخدة توكيل الاعلانات ولا اية
هههههههههههههههههههههههه
بس طريقة جمدة تسلم اديكي
ههههههههههههههههههههههههه ههههههه
نو
منور ياماان
كابتشينو انا مدمن كابتشينو:)):)):))
تسلم ايدكي @-)@-)
مرسى على المعلومة بس ارهنك انا بعمله احسن منك
تسلم ايدك يا قمرايا وانا كمان بعشق النسكافيه والقهوة والكابوتشينووووو
تسلم ايديكي يا عسولة
تسلم ايدك
ديما كده معودنا على الحاجات الجميله دى
شكرا ليكى
يسلم ايدك ياقمر
ياعم بس يعملوا شاى الاول
عموما شكرا على المعلومه بس انا هنا
احسن واحد بعمله
شكرا ليك
شكرا يا نيرمو
س فى ناس بحبوا النسكافيه من غير رغوة
الله انا بحب الكابتشينو
عايزاك تعملي ليا واحد ..
تسلم ايدك ياعسل ..:-*:-*
على فكرةا نا جربت الفكرة دى
بس كانت نسكافية
وجبت البرطمان كلة وعملتة كدة وحطيتة فى الفريزر
وطلعت العجينة كدة وكل حاجة بس الوش كان بيطلع خفيف كل ما العجينة قعدت مدة اطول فى التلاجة
وعشان كدة بنصح انكوا متعملوش كدة خالص
ويبقى كل مرة تشربوا ابقوا اعملوا الخلطة دى على قد كباية واحدة وبس
شكرا نرمو على المجهود
ههههه
على فكرة يامنتووسة ياسكرة انا قلت نعمل كداا لمااا يكون فيية عزوومة جامدة والافرااد كتيير
تسلمى انتى ياسكر ع المروور الجاامد
منورة ياقموورتى اعملك بس كدااا
هههههههههههه والله ياا مانوو فية ناس عيبت على كلامى لمجرد ان معتش فية رغوة
وانا كماان بنموت فية من غير رغوة
منورة ياقموورتى الحلوة
ههه لا بقا انا اجمد واحدة تعمل الباتشينو
منور ليك
نترااهن يلا على كاام
منور يااقمر
ربنا يخليكى يااقمر
تسلم ياقمر منور الدنياا
منورة يانورعيوونى
فين قرش الكابتشينو؟؟
ههههههههههههههههه
تسلم ايديكِ
هنههههههههههههههههههههههه
ابو بزر ولا ابو رغوة