أهلا وسهلا بك إلى فكك مني Fokak Meny.
  • تسجيل الدخول:

لا إله إلا أنت سبحانك إني كنت من الظالمين

اللهم اعطنا القوة لندرك أن الخائفين لا يصنعون الحرية ، و الضعفاء لا يخلقون الكرامة ، و المترددين لن تقوى أيديهم المرتعشة على البناء

- الإهدائات >> فراشة الاسلام الي فكك منى : المنتدى وحشنى اوووووووووووووووووووى رغم الفضاء والتصحر ده كوكى الي مصطفى شومان : انت فين يا ابنى انت انا جيييييييييييييت ده لو انت فاكرنى اصلا؟؟؟؟ فراشة الاسلام الي اعضاء منتدى فكك منى : كل سنة وانتوا طيبين وعيد سعيد عليكوا Mannora الي اصحااااااااااااب زمااان : مس يووووووووووووووو فينيام زمان كنا بنذاكر ع فكك ونطبق يوميا يخرب بيت الفيس بقى مجهول الي fokakmeny_down : منتدى ثقيل دم موووو حلووو أستغفر الله العظيم لولا الي كل المنتدى : وحشتونى وحشتونى وحشتونى وكل سنة وانتم طيبين وبخير همسة الي فكك منى : وحشتنى يا منتدايا الغالى , سلامى لكل الناس اللى موجوده وبالأخص صحابى ,فكك منى 2007 و 2008 كان بيتنا وجنتنا. فراشة الاسلام الي كل اعضاء فكك منى : اووووووووووف الدراسة تانى مش هخلص انا شكلى باااااااااااااااى باااااااااااى فكك منى فراشة الاسلام الي كل كل اعضاء منتدى فكك منى : احلفكوا بأيه فوووووووقوا شوية .......حرام عليكم المنتدى عفن من كتر الركنة الشبح الي كل اعضاء فكك منى : لقد عاد شبح المنتدى من اراد منك شئ فليطلبة منى

معلومات الموضوع

صدور الدجاج بالجبن والكريمه

رابط الموضوع لارساله الى اصدقائك
https://fokakmeny.fokak.us/showthread.php?t=96

النتائج 1 إلى 3 من 3
  1. #1
    عضو إداري سابق
    الصورة الرمزية همسة

    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jun 2007
    المشاركات : 2.062
    شكراً : 0
    تم شكره 0 مرة في 0 مشاركة
    بيانات الاتصال :
    تابعني :
    الحالة : همسة غير متواجد حالياً
    تقييم المستوى : 19
    Array

    افتراضي صدور الدجاج بالجبن والكريمه

    نأخذ صدور دجاج مقطع مكعبات
    وبصل مقطع جوانح
    ونضعهم فى قدر علي النار
    ونضع عليهم الملح و البهارات 7*1
    وقليل من الزبده
    وقليل من الزعتر
    وعندما يبدأ الدجاج بالاستواء نضع دقيق على حسب كمية الماء الذي خرج من البصل والدجاج حتي يصبح الصوص خاتر قليلآ
    وبعد ذلك نضعه في بيركس ونضع عليها كمية إلى تحبها من الجبن
    وياريت كمية كبيرة من الجبن وعليهم كريمة سائله كريمة طبخ
    وبعد ذلك ضعوها في الفرن حتي تسيح الجبن مع الكريمة
    وباقي المكونات حتي يحمر الوجه
    وبعدين اتخرجينها من الفرن
    ويمكن تزينها بألوان الفلفل الاخضر والاحمر والاصفر
    ونقولكم بالهناء والشفاء


  2. #2
    Administrators
    الصورة الرمزية TiTaNiC LoVeR

    رقم العضوية : 2
    تاريخ التسجيل : Jun 2007
    المشاركات : 8.700
    مزاجي : Hot
    شكراً : 0
    تم شكره 5 مرة في 5 مشاركة
    مقالات المدونة : 6
    الدولة : Cairo, Egypt
    الجنس : راجل
    العمر : 32
    بيانات الاتصال :
    تابعني : أضفنى الى الفيس بوك قم بزيارتى على اليوتيوب
    الحالة : TiTaNiC LoVeR غير متواجد حالياً
    تقييم المستوى : 10
    Array

    افتراضي

    انا بحب موت الفراخ
    شكراااااا


    فكك منى

    بعد احداث 25 يناير

    بردو فكك منى





  3. #3
    عضو إداري سابق
    الصورة الرمزية همسة

    رقم العضوية : 8
    تاريخ التسجيل : Jun 2007
    المشاركات : 2.062
    شكراً : 0
    تم شكره 0 مرة في 0 مشاركة
    بيانات الاتصال :
    تابعني :
    الحالة : همسة غير متواجد حالياً
    تقييم المستوى : 19
    Array

    افتراضي

    والفراخ كمان بتحبك
    بس الفراخ السليمه مش الفراخ اللى عندها انفلونزا


 

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

     

الأعضاء الذين قرأوا هذا الموضوع : 0

الإجراءات : (من قرأ ؟)

لم يشاهد الموضوع أي عضو حتى الأن.

مواقع النشر (المفضلة)

مواقع النشر (المفضلة)

ضوابط المشاركة

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •  


Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.